Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Czytali temat:
(39807 niezalogowanych)

(mareks_ams)
Początkujacy
Spox Izek ale nie lubie jak koles odwraca kota ogonem i pajacuje. Niech sie swojego starego czepi jak szuka wrazen. A u mnie ma ignora i po ptakach

A tak na marginesie Excalibur to knajpa pod "patronatem" holenderskich Hell Angels wiec pedalskie klimaty tam nie przechodza
Zgłoś wpis

(Izek78)
Początkujacy
Exalibur jest zajefajna knajpa i pod tym samym patronatem jest The Water Hole
Zgłoś wpis

(mareks_ams)
Początkujacy
Stara The Last Water Hole przy Warmoestraat byla lepsza ale ta przy Leidseplein tez "nabiera" powoli klimatu. Chociaz takich jam session's jak w tej starej juz niestety nie ma. Ale to tez nowa lokacja i duzo przypadkowego towarzystwa.
Ale to temat na nowy watek wiec nie bede tu sie rozpisywal o rockowo - blusowym podziemiu Amsterdamu, choc nawet po tylu latach odkrywam ciekawe miejsca.
Zgłoś wpis

(Izek78)
Początkujacy
No ta stara zdecydowanie byla bardziej klimatyczna ...bez dwoch zdan...I jak mowisz w nowej masa przypadkowego towarzystwa ze wzgledu na lokacje...Wydawalo mi sie ze znam to miasto,a jednak wciaz mnie zaskakuje...
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
a ja sie w temacie wypowiem.....NIE LUBIE MURZYNOW!!!!!!!!!!! BARDZO NIE LUBIE
Zgłoś wpis

(mareks_ams)
Początkujacy
Ja tez nie lubie ale przeciez nie bede ich ganial z siekiera po ulicach Amsterdamu wiec wole uklad "ja nie czepiam sie ich a jak oni sie czepiaja mnie to wpier....l" i po zawodach
Zgłoś wpis

(Izek78)
Początkujacy
jestem rasistka wobec wszystkich,ktorzy przez wlasne kompleksy nie szanuja innych ,ktorzy z wlasnej niewiedzy badz glupoty szufladkuja ludzi,ktorzy sa glusi i slepi na wlasna niedoskonalosc.... Pozdrowionka
Zgłoś wpis

(Izek78)
Początkujacy
Tu akurat kolor skory ma bardzo niewielkie znaczenie...a jesli chodzi o "kolorowych" niech sobie zyja spokojnie z daleka ode mnie
Zgłoś wpis

(mareks_ams)
Początkujacy
I wlasnie do tego zmierzam od poczatku tej dyskusji.
Zgłoś wpis

(kolek)
Początkujacy
ja tym razem tez na temat
nienawidze murzynow i jeba.... dwulicowcow
zajeb....bym takiego palanta ktory udaje europejczyka i jak to on szanuje inne nacje
ale do czasu jak ktos sie zapyta czy czasami jego ojciec nie jest z pakistanu wtedy to dla takiego smiecia to jest obraza ublizanie wtedy nawet samo bycie pakistanem to wyzwisko a wczesniej niewazne pakistan chinczyk dla niego wszyscy rowni wszyscy ludzie
pierd.... to bo chyba sie wkurw...em ide zajarac blanta
Zgłoś wpis

Bliżej nas